Κατασκευάστε eShop για Πωλήσεις 24/7

Με ένα σύγχρονο e-shop, η επιχείρησή σας δεν παραμένει απλά στον ανταγωνισμό, αλλά τον ξεπερνά!
Digital Giraffes eShop Κατασκευή

Οι Υπηρεσίες μας

Κατασκευή eSHOP

Δημιουργούμε μοναδικά, ελκυστικά σχέδια που αντανακλούν την ταυτότητα της εταιρίας σας με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Σχεδιάζουμε με γνώμονα την ευκολία χρήσης για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.

Διασύνδεση με Αποθήκη

Ενσωματώστε το e-shop σας με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης και απολαύστε τα οφέλη της πλήρους αυτοματοποίησης. Με αυτή τη σύνδεση, η καταχώρηση νέων προϊόντων γίνεται άμεσα και χωρίς κόπο, ενώ οι τιμές ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας βλέπουν πάντα τις σωστές πληροφορίες.

Καταχώρηση σε Marketplaces

Αυξήστε την προβολή και τις πωλήσεις του e-shop σας καταχωρώντας τα προϊόντα σας σε κορυφαίες πλατφόρμες αγορών όπως το Skroutz, το BestPrice και άλλα διεθνή marketplaces. Αναλαμβάνουμε την καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα σας θα καταχωρηθούν σωστά και θα είναι εύκολα προσβάσιμα από ένα ευρύτερο κοινό.

Υποστήριξη

Ενσωματώνουμε προηγμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και των συναλλαγών σας. Φροντίζουμε για το στήσιμο και την διασύνδεση με την τράπεζά σας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος IRIS, και με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι το e-shop σας λειτουργεί απρόσκοπτα.

Digital Giraffes Website Development

Με λίγα λόγια...

Στην Digital Giraffes, εδώ και 20 χρόνια, εξειδικευόμαστε στη δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και αποδοτικών e-shops που μεταμορφώνουν την εμπειρία αγορών των πελατών σας και αυξάνουν τις πωλήσεις σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και καινοτομία για να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν ένα e-shop που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μην χάνετε χρόνο! Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ένα e-shop που ξεχωρίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι προς την ψηφιακή επιτυχία!

Γιατί να φτιάξετε eShop;

Αύξηση Πωλήσεων 24/7

Ένα e-shop επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λειτουργούν όλο το 24ωρο, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν αγορές όποτε θέλουν, αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις σας.

Ευρύτερο Κοινό

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρησή σας μπορεί να προσεγγίσει πελάτες από όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας την αγορά σας πέρα από τα γεωγραφικά όρια του φυσικού καταστήματος.

Μείωση Λειτουργικών Εξόδων

Η λειτουργία ενός e-shop μπορεί να είναι πιο οικονομική σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη και αυξάνοντας την κερδοφορία σας.

Προσωποποιημένες Προσφορές

Χρησιμοποιώντας δεδομένα πελατών, μπορείτε να δημιουργείτε εξατομικευμένες προωθητικές ενέργειες και να βελτιώνετε την εμπειρία αγορών, αυξάνοντας την ικανοποίηση και την πιστότητα των πελατών.

Ανάλυση Δεδομένων

Ένα e-shop σας παρέχει πολύτιμα δεδομένα για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις των πελατών σας, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιείτε τις στρατηγικές μάρκετινγκ σας.

Ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας

Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές αναζητούν ευκολία και ταχύτητα στις αγορές τους, ένα e-shop σας βοηθά να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Εύκολη Προώθηση Προϊόντων

Μέσω ενός e-shop, μπορείτε να προβάλλετε νέα προϊόντα και προσφορές άμεσα και αποτελεσματικά, φτάνοντας γρήγορα στον στόχο σας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Η συνεργασία με την Digital Giraffes ήταν απόλυτη ευχαρίστηση! Η ομάδα τους μετέφρασε άψογα το όραμά μας σε ψηφιακή πραγματικότητα. Από την αρχική ιδέα μέχρι την τελική κυκλοφορία, η δημιουργικότητά τους, ο επαγγελματισμός τους και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια ήταν απαράμιλλα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
ABCURED logo
Κ. Χατζάκη
Η συνεργασία με την Digital Giraffes μας επέτρεψε να επιτύχουμε μεγάλη αναγνωρισιμότητα της φίρμας μας. Η συνεργασία με την ομάδα ήταν άνετη και η εξειδίκευσή τους ήταν ανεκτίμητη στον σχεδιασμό της προσέγγισης μας.
JADBio logo
Α.Καρανίκας
We have been glad to benefit from the Digital Giraffes' expertise for our communication activities, and especially: the development of our communication strategy. We especially appreciated their experience, enthusiasm, tailor-made approach, and insightful advices.
PHIRI logo
B. Moreau de Lizoreux

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε νέες αγορές και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

Κατασκευή eSHOP

Θέλω να μάθω περισσότερα!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν πουλάμε, μεταφέρουμε ή χαρίζουμε δεδομένα σε τρίτους.