Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του Google Shopping

Έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα; Αυξήστε την Ορατότητα και τις Πωλήσεις σας με τα Google Merchant Center & Shopping!

DG_Google Merchant Center and Google Shopping

Οι Υπηρεσίες μας

Κατασκευή eSHOP

Δημιουργούμε μοναδικά, ελκυστικά σχέδια που αντανακλούν την ταυτότητα της εταιρίας σας με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Σχεδιάζουμε με γνώμονα την ευκολία χρήσης για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.

Διασύνδεση με Αποθήκη

Ενσωματώστε το e-shop σας με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης και απολαύστε τα οφέλη της πλήρους αυτοματοποίησης. Με αυτή τη σύνδεση, η καταχώρηση νέων προϊόντων γίνεται άμεσα και χωρίς κόπο, ενώ οι τιμές ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας βλέπουν πάντα τις σωστές πληροφορίες.

Καταχώρηση σε Marketplaces

Αυξήστε την προβολή και τις πωλήσεις του e-shop σας καταχωρώντας τα προϊόντα σας σε κορυφαίες πλατφόρμες αγορών όπως το Skroutz, το BestPrice και άλλα διεθνή marketplaces. Αναλαμβάνουμε την καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα σας θα καταχωρηθούν σωστά και θα είναι εύκολα προσβάσιμα από ένα ευρύτερο κοινό.

Υποστήριξη

Ενσωματώνουμε προηγμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και των συναλλαγών σας. Φροντίζουμε για το στήσιμο και την διασύνδεση με την τράπεζά σας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος IRIS, και με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι το e-shop σας λειτουργεί απρόσκοπτα.

Digital Giraffes Website Development

Με λίγα λόγια...

Στην Digital Giraffes, εδώ και 20 χρόνια, εξειδικευόμαστε στη δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και αποδοτικών e-shops που μεταμορφώνουν την εμπειρία αγορών των πελατών σας και αυξάνουν τις πωλήσεις σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και καινοτομία για να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν ένα e-shop που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μην χάνετε χρόνο! Επεκτείνετε το e-shop σας και σε άλλες πλατφόρμες αυξάνοντας τις πωλήσεις των προιόντων σας σήμερα.

Γιατί να βάλετε τα προιόντα σας στο Google Shopping;

Προσέγγιση Περισσότερων Καταναλωτών

Καταχωρώντας τα προϊόντα σας στο Google Merchant Center, αυτά γίνονται ορατά σε εκατομμύρια καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα μέσω της Google.

Εμφάνιση σε Πολλαπλές Πλατφόρμες

Τα προϊόντα σας εμφανίζονται όχι μόνο στο Google Shopping, αλλά και στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και σε άλλες συνεργαζόμενες πλατφόρμες.

Στοχευμένες Καμπάνιες

Δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων που προσεγγίζουν τους καταναλωτές τη στιγμή που αναζητούν συγκεκριμένα προϊόντα, αυξάνοντας τις πιθανότητες αγοράς.

Απλή Ενσωμάτωση

Εύκολη ενσωμάτωση των προϊόντων σας μέσω CSV αρχεία, API ή μέσω πλατφορμών e-commerce όπως Shopify και WooCommerce.

Διαχείριση Αποθεμάτων

Παρακολούθηση και ενημέρωση του αποθέματος προϊόντων σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες βλέπουν πάντα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Λεπτομερής Αναφορά

Πρόσβαση σε αναλυτικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση των προϊόντων και των διαφημίσεων, βοηθώντας σας να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Τι λένε οι πελάτες μας

Η συνεργασία με την Digital Giraffes ήταν απόλυτη ευχαρίστηση! Η ομάδα τους μετέφρασε άψογα το όραμά μας σε ψηφιακή πραγματικότητα. Από την αρχική ιδέα μέχρι την τελική κυκλοφορία, η δημιουργικότητά τους, ο επαγγελματισμός τους και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια ήταν απαράμιλλα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
ABCURED logo
Κ. Χατζάκη
Η συνεργασία με την Digital Giraffes μας επέτρεψε να επιτύχουμε μεγάλη αναγνωρισιμότητα της φίρμας μας. Η συνεργασία με την ομάδα ήταν άνετη και η εξειδίκευσή τους ήταν ανεκτίμητη στον σχεδιασμό της προσέγγισης μας.
JADBio logo
Α.Καρανίκας
We have been glad to benefit from the Digital Giraffes' expertise for our communication activities, and especially: the development of our communication strategy. We especially appreciated their experience, enthusiasm, tailor-made approach, and insightful advices.
PHIRI logo
B. Moreau de Lizoreux

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε νέες αγορές και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

Google Shopping

Θέλω να μάθω περισσότερα!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν πουλάμε, μεταφέρουμε ή χαρίζουμε δεδομένα σε τρίτους.